Pvc Stolarija Danito


Informacije o firmi:

  • Žarka Zrenjanina 114
  • Pančevo
  • 26000
  • Srbija
  • 013/367 700
  • office@danito.rs

Proizvodnja ALU i Pvc Stolarija Danito

Reprezentativan salon od 200m2 na 11km od Beograda. Potrebno vam je samo par minuta autoputem Beograd-Pančevo da uđete u svet prozora i uverite sa da nije belo-belo i prozor-prozor. Visok kvalitet proizvoda je rezultat kvalifikovanog osoblja i vrhunskih nemačkih mašina marke Elumatec, Sturtz i Urban. Kapacitet proizvodnje je od 240 do 300 jedinica za 8h. Parterstvo koje traje već 10 godina sa najvećim nemačkim proizvođačem PVC profila -Profine group rezultiralo je DOO Danito postane jedan od vodećih proizvođača stolarije u Srbiji. Jedinstvena prilika da na jednom mestu pogledate salon i prozivodnju i shvatite da smo mi najbolji u svom poslu.

Naš cilj je da vam pružimo najbolji kvalitet po povoljnim uslovima. Možemo se pohvaliti činjenicom da se većina naših poslova zasniva na preporuci zadovoljnih kupaca i poslovanjem bez reklamacije. Nastojimo da uspešno zadovoljimo sve nemačke standarde koji su mnogo zahtevniji i na taj način vam pružimo nemački kvalitet prozora i vrata.

Prednosti proizvodnje

Posedujemo najsavremenije mašine marke Elumatec, Sturtz i Urban zahvaljujući kojima smo u stanju da vam pružimo najbolji kvalitet završnog proizvoda. Kapacitet proizvodnje od 300 jednica dnevno omogućava nam da dobijete stolariju u kratkom roku i pre svega na vreme, pa samim tim naš kranji rok za isporuku i ugradnju je 7 radnih dana od dana dogovorenog posla. Kod nas je sve automatizovano tako da je mogućnost greške svedena na minimum. Svaki naš kupac je pozvan da se uveri u gore navedene činjenice i samim tim shvati koje su prednosti napredne tehnološke proizvodnje u odnosu na manofakturu.

Materijali

Osnova kvaliteta proizvoda jesu materijali koji se koriste u proizvodnji. Naša kompanija ima dugogodišnju saradnju sa nemačkim proizvođačem profila Profine kao i sa austrijskim okovima Maco. Kombinovanjem ovih renomiranih proizvodjača mi možemo da vam pružimo samo najbolje. Osim osnovnih materijala za izradu proizvoda neophodno je koristiti i kvalitetan režijski materijal. Mi vodimo računa o svim detaljima, a upravo ti detalji daju celovitost odličnog proizvoda.

Radno vreme: pon-pet: 08-16h, sub:09-13h


Ponuda Cena Radno vreme Cenovnik

Na našem sajtu možete pronaći veliki broj ponuda, cene velikom broju proizvoda i usluga, kao i radno vreme firmi. Takođe, možete pogledati kataloge, slike proizvoda kao i video oglase odnosno video prezentacije firmi i njihovih proizvoda i usluga. Ukoliko želite i vi da objavite cenovnik i katalog vaših usluga i proizvoda, ili da vam napravimo video oglas, pogledajte našu ponudu odnosno internet pakete.