STOJKOVIC KERAMIKA Kupatilski namestaj


Informacije o firmi:

  • Mladenovac
  • Mladenovac
  • 11400
  • Srbija
  • 011/8201 803
  • office@stojkovickeramika.com
  • http://www.stojkovickeramika.com

KUPATILSKI NAMESTAJ MLADENOVAC

STOJKOVIC KERAMIKA Kupatilski namestaj Mladenovac. Preduzeće “Stojkovic Keramika” d.o.o. nastalo je Aprila 2007. godine, spajanjem dve radnje “Still Stojkovic – Mladenovac” i “Still Keramika-Aranđelovac” koje rade od 2003. godine. Bavimo se proizvodnjom namestaja za kupatilo i prodajom ostalog kupatilskog programa: pločice, sanitarija, tuš kabine, kade poliesterske i metalne, galanterije, tuš baterija…

kupatilski namestaj mladenovac

 

STOJKOVIC KERAMIKA Kupatilski namestaj Mladenovac u svom programu ima veliki izbor od preko 80 modela kupatilskog nameštaja u koje se ubrajaju: ormarići u raznim velićinama, kontese sa nadgradnim i ugradnim umivaonicima, vertikale, mini kontese, roto vertikale takođe u raznim veličinama i wc daske od vodootpornog medijapana. Kupatilski namestaj Mladenovac je izrađen od medijapana i iverice sve farbano poliuretanskim bojama visokog sjaja ili u matu u zavisnosti od potreba trzista. Boje su visokog kvaliteta. Uglavnom je serijska proizvodnja u beloj boji, a po potrebi kupatilski namestaj Mladenovac izrađujemo i ormarice u ostalim izabranim bojama. Za kvalitet kupatilski namestaj Mladenovac odgovaramo, a eventualne reklamacije priznajemo u vremenskom roku od godinu dana.

Opremljeni smo najsavremenijim mašinama, CNC mašina, formatizer, raskrajač, tiplerica, šmirglerica, komorom za farbanje.

Firma poseduje i dva maloprodajna salona sanitarije, keramike i kupatilskog namestaja u:

  • Mladenovcu, na glavnom putu za Beograd, Ulica Svetolika Rankovića 127B
  • Aranđelovcu u ulici Knjaza Miloša br. 49

Zapošljavamo ukupno dvadesetak radnika. Svu robu dovozimo svojim kupcima na željenu adresu.

Robu plasiramo u velikim gradovima Vojvodine, Beogradu, centralnoj i juznoj Srbiji na Kosovu i u Crnoj Gori.

Pogledajte i Salone keramike u Mladenovcu.


Ponuda Cena Radno vreme Cenovnik

Na našem sajtu možete pronaći veliki broj ponuda, cene velikom broju proizvoda i usluga, kao i radno vreme firmi. Takođe, možete pogledati kataloge, slike proizvoda kao i video oglase odnosno video prezentacije firmi i njihovih proizvoda i usluga. Ukoliko želite i vi da objavite cenovnik i katalog vaših usluga i proizvoda, ili da vam napravimo video oglas, pogledajte našu ponudu odnosno internet pakete.